Om Hemsyd.se

Hemsyd E-handel AB är ett företag med bred erfarenhet och hög kompetens inom branschen. Vi är engagerade i att erbjuda våra kunder en komplett upplevelse med ett brett utbud av hushållsprodukter, skönhetsprodukter, och andra produkter som gör vardagen enklare, med en särskild fokus på hållbara lösningar. Vi strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet till rimliga priser. Vi tror att våra kunder förtjänar det bästa och arbetar därför alltid för att leverera det. Vårt sortiment inkluderar allt från hushållsartiklar till skönhetsprodukter, inklusive produkter för specifika behov som allergier och naturliga alternativ. Vi erbjuder en personlig service där vår kompetens och erfarenhet gör det möjligt för oss att hjälpa till med frågor och funderingar och ge råd och rekommendationer för att hitta rätt produkt för våra kunders specifika behov. Vår kundtjänst är tillgänglig dygnet runt via e-post för att svara på frågor. Vi samarbetar kontinuerligt med våra leverantörer för att erbjuda våra kunder ett brett utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi hoppas att du trivs på vår hemsida och att du hittar det du söker.

Mission
Vår mission är att erbjuda högkvalitativa produkter till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar efter att göra det enkelt för konsumenter att få tillgång till hushållsprodukter, självtester, skönhetsprodukter och hjälpmedelsprodukter av hög kvalitet. Genom att erbjuda enastående produkter och service vill vi bidra till våra kunders vardag och hälsa. 

Vision
Vår vision är att genom högkvalitativa hälsoprodukter och en exceptionell kundupplevelse, förbättra våra kunders liv. 

Våra kärnvärden - Inspirerande, Pålitliga & Energiska 
Med fokus på kundens välbefinnande erbjuder vi en trygg och öppen upplevelse med transparens och ärlighet. Vi är dedikerade till att förbättra våra kunders liv med inspirerande lösningar för en balanserad livsstil. Självsäkra och brinnande för att hjälpa våra kunder på bästa sättet.

Tack för att du har valt oss som din leverantör av kvalitetsprodukter med hållbara lösningar. 

Med vänliga hälsningar,
Hemsyd E-handel AB